Het bedrijf

DigiBit webdesign & development is een in het Limburgse Weert gevestigd bedrijf dat zich sinds 1999 bezig houdt met het adviseren en realiseren van interactieve websites en multimedia. Dit doen wij voor elke sector, of het nu nonprofit, mkb, industrie, dienstverlening of overheid is, voor elke klant hebben wij een passende oplossing. De projecten worden gerealiseerd door diverse personen die elk gespecialiseerd zijn op ieders eigen gebied. Juist daardoor kunnen wij professioneel werk leveren op het gebied van internet en multimedia. Enkele voorbeelden zijn:

Conclusie: U kunt voor al uw opdrachten op het gebied van internet en multimedia terecht op één adres. DigiBit webdesign & development in Weert!

Eigen servers

DigiBit heeft op het gebied van internet zijn eigen web-, dns en spamfilter-servers in Amsterdam en Roosendaal. De websites worden op deze webservers geplaatst en zijn 24 uur per dag bereikbaar voor potentiele bezoekers. Ook het e-mailverkeer en de spamfiltering vindt op deze servers plaats. Het in beheer hebben van eigen servers heeft als voordeel dat de intern geschreven scripts zonder enige problemen geintegreerd kunnen worden binnen de ontworpen sites. Aan al uw wensen kan dus worden voldaan!

Lid van SIDN

Voor domeinnaamregistraties is DigiBit webdesign & development aangesloten bij de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN), de officiële instantie voor de registratie van domeinen met de .nl extensie. Hierdoor hebben wij als lid rechtstreeks toegang tot de nl-gegevens en kunnen wij dit type domeinnamen elke minuut van de dag vastleggen of wijzigen. U kunt uiteraard ook voor iedere andere extensie bij ons terecht. Of het nu .eu, .be, .de, .com, .net, .org of een andere extensie betreft. Ook voor deze registraties bent u bij ons aan het juiste adres.

"Stop blending in with the rest of the crowd and start leaving your mark on the web."

Professionele vormgeving

Wilt u een simpele statische website of een uitgebreidere webapplicatie? Wij zetten uw imago om in een perfect passend ontwerp. Niet alleen maken wij de vormgeving mooi, maar ook uitermate gebruiksvriendelijk en doelgericht.

Zoekmachine vriendelijke website

Het optimaliseren van een website wordt gedaan met het doel om een hogere ranking in de zoekmachines te realiseren waardoor de bezoekersaantallen stijgen. DigiBit kan u adviseren en helpen bij het realiseren van doelstelling.

Webdevelopment

Met webdevelopment bedoelen we het ontwikkelen van webapplicaties. Online software gerealiseerd op basis van uw wensen vertaald in een maatwerk product. DigiBit heeft een eigen CMS ontwikkeld waarmee dit alles te realiseren is.

Responsive design

Uw website, webshop of webapplicatie wordt gerealiseerd voor alle apparaten. Zowel op de desktop, tablet en mobiele telefoon zal uw product optimaal in beeld worden gebracht. Ons eigen CMS is op dit gebied uniek op deze wereld.

Domeinnamen & Webhosting

DigiBit is lid van SIDN, waardoor wij domeinnamen rechtstreeks kunnen vastleggen. Op het gebied van webhosting werken wij samen met enkele partners in Nederland. Een veilige en betrouwbare webserver staat bij ons voorop.

Content management

Doormiddel van ons eigen Content Management Systeem kunt u heel eenvoudig de inhoud van uw website aanpassen. Sinds kort is ons CMS volledig AVG compliant, wat inhoudt dat deze volledig voldoet aan de nieuwe privacywet.