Domeinnaamregistratie

Door middel van een domeinnaam krijgt uw website een unieke plek op internet. Een domeinnaam wordt geregistreerd met een extensie en is wereldwijd te gebruiken. Omdat een domeinnaam maar één keer kan worden uitgegeven zijn er steeds minder domeinnamen beschikbaar. Dus wees er op tijd bij! Wij kunnen u helpen bij het bepalen van de domeinnaam, de bijbehorende extensie en uiteindelijk ook voor de registratie van de domeinnaam zorg dragen.

Lid van SIDN

Voor domeinnaamregistraties is DigiBit webdesign & development aangesloten bij de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN), de officiële instantie voor de registratie van domeinen met de .nl extensie. Hierdoor hebben wij als lid rechtstreeks toegang tot de nl-gegevens en kunnen wij dit type domeinnamen elke minuut van de dag vastleggen of wijzigen. U kunt uiteraard ook voor iedere andere extensie bij ons terecht. Of het nu .eu, .be, .de, .com, .net, .org of een andere extensie betreft. Ook voor deze registraties bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op

Klik op deze knop :)
"Stop blending in with the rest of the crowd and start leaving your mark on the web."

Professionele vormgeving

Wilt u een simpele statische website of een uitgebreidere webapplicatie? Wij zetten uw imago om in een perfect passend ontwerp. Niet alleen maken wij de vormgeving mooi, maar ook uitermate gebruiksvriendelijk en doelgericht.

Zoekmachine vriendelijke website

Het optimaliseren van een website wordt gedaan met het doel om een hogere ranking in de zoekmachines te realiseren waardoor de bezoekersaantallen stijgen. DigiBit kan u adviseren en helpen bij het realiseren van doelstelling.

Webdevelopment

Met webdevelopment bedoelen we het ontwikkelen van webapplicaties. Online software gerealiseerd op basis van uw wensen vertaald in een maatwerk product. DigiBit heeft een eigen CMS ontwikkeld waarmee dit alles te realiseren is.

Responsive design

Uw website, webshop of webapplicatie wordt gerealiseerd voor alle apparaten. Zowel op de desktop, tablet en mobiele telefoon zal uw product optimaal in beeld worden gebracht. Ons eigen CMS is op dit gebied uniek op deze wereld.

Domeinnamen & Webhosting

DigiBit is lid van SIDN, waardoor wij domeinnamen rechtstreeks kunnen vastleggen. Op het gebied van webhosting werken wij samen met enkele partners in Nederland. Een veilige en betrouwbare webserver staat bij ons voorop.

Content management

Doormiddel van ons eigen Content Management Systeem kunt u heel eenvoudig de inhoud van uw website aanpassen. Sinds kort is ons CMS volledig AVG compliant, wat inhoudt dat deze volledig voldoet aan de nieuwe privacywet.

Waar wacht u nog op?

Vele tevreden klanten zijn u al voor gegaan bij het afnemen van een of meerdere van bovenstaande diensten. En dat voor allerlei sectoren waaronder non-profit, MKB, industrie, dienstverlening en overheids-instellingen in de regio Weert, Nederweert, Stramproy, Tungelroy, Swartbroek, Cranendonck, Budel en Maarheeze. Kortom: Voor elke sector in de regio vindt DigiBit webdesign & development een passende oplossing.

Neem contact op
Klik op deze knop :)